LOC Radicale Vernieuwing

maandag 12 november 2018

LOC Radicale Vernieuwing

Landelijke Inspiratiebijeenkomst ‘Met ons hart, hoofd en handen.’

Op 12 november 2018 organiseren de initiatieven ‘Van regels naar relaties’ en ‘Leven zoals je wilt’ vanuit de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg een landelijke inspiratiebijeenkomst. We komen bijeen om onze resultaten, ervaringen en inzichten met elkaar te delen. Vanwege het thema maken we de uitstap naar Corpus Leiden. Op deze unieke locatie, gaan we een reis maken door een deel van het menselijk lichaam en worden we meegenomen in de werking van daadwerkelijke (gedrags)verandering: met ons hart (beleven), ons hoofd (bewust worden) en handen (doen).

Samen met Jaap Peters van De Limes heb ik een workshop verzorgd met als onderwerp: ‘Op weg naar passende ondersteuning voor Rijnlandse zorgteams’.

Tijdens de twee workshops werd mij duidelijk dat de verandering naar zelfsturing bij zorgorganisaties een ingewikkelde verandering is. Dat de ondersteuning tijdens deze verandering niet vergeten mag worden en dat er veel vragen zijn bij zorgorganisaties hoe ze dit het beste kunnen organiseren.

Al met al een inspirerende dag en leuke dag.

 

Het programma van de dag kun je hier vinden!
 

Nieuwsbrief inschrijven