Contactgegevens

Contact

Correspondentieadres

IJsselkade 28
3401 RC IJsselstein

T 06 20 60 29 66

office@promundo.nl
KvK-nummer: 54.00.25.08

 

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Promundo dan kunt u onderstaand formulier invullen. We streven ernaar zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Route

Adres en route beschrijving

Wij maken gebruik van de faciliteiten van het prachtige "Walter Maas Huis". Het "Walter Maas Huis", eigendom van de Stichting Huize Gaudeamus (zoals het huis oorspronkelijk heette) is van oudsher een muziekhuis hier gebruiken we een kamer voor overleg en ontvangst. Het huis - een rijksmonument - heeft vanaf 1926 met componist/pianist Julius Röntgen en na de oorlog met Walter Maas met 'zijn' Stichting Gaudeamus en tot voor kort als buitenplaats voor culturele verkenningen een lange traditie als ontmoetingsplek voor kunstenaars.

Het bezoekadres is:

Gerard Doulaan 21 te Bilthoven.

Met de trein: Uitstappen in Bilthoven, vervolgens:

Bus: vanaf het station lijn 58 ri. Hilversum, uitstappen halte Hobbemalaan. Deze laan inlopen en de 2de weg links is Gerard Doulaan.

Lopend v.a. het station: Soestdijkseweg-Noord aflopen, links af de Hobbemalaan in en vervolgens, 1ste afslag rechts is Gerard Doulaan.

Met de auto: A27, afslag Maartensdijk/Bilthoven. N234 ri Bilthoven aan houden en doorrijden tot verkeerslichten. Rechtsaf slaan en direct links de parallelweg in gaan (Hercules Segherslaan). Eerste weg rechts is Gerard Doulaan.

Parkeren: Auto's kunnen langs de achtertuin van het Walter Maas Huis worden geparkeerd aan de P. de Hooghlaan.

 

Bijgaand een route overzicht naar ons adres

note: Niet alle navigatiesystemen herkennen de G. Doulaan, kies in dat geval de De Hooghlaan

Nieuwsbrief inschrijven